Cum să eliminați un dispozitiv de pe Netflix: dezactivați și deconectați-vă contul de pe dispozitive nedorite
Netflix este un gigant de streaming online, dar ce faceți când sunt activate prea multe dispozitive în contul dvs.? Nu există o limită a numărului de dispozitive pe care le puteți avea pe Netflix, dar există o limită a numărului de dispozitive care pot transmite în flux în același timp.
Limita se bazează pe dvs. abonament: „De bază” primește unul, „Standard” primește două, iar „Premium” primește patru dispozitive simultan. Aceste limite nu sunt pentru filme sau emisiuni diferite, ci pentru vizionarea a ceva simultan, chiar dacă nu este același conținut.
Din păcate, nici nu vă puteți deconecta de la anumite dispozitive din contul dvs. Netflix. În plus, nu le puteți opri să se conecteze din nou decât dacă schimbați parola. Cu toate acestea, vă POȚI deconecta de la toate dispozitivele folosind contul dvs. și apoi schimbați-vă parola. Acest proces obligă toate dispozitivele să se conecteze din nou pentru a avea acces.

Indiferent de limitările de deconectare și accesul neautorizat la cont, există o soluție legală pentru dvs. c o face pentru a ajuta la reducerea sau controlul dispozitivelor care vă folosesc contul Netflix. În plus, există o altă soluție pe care o puteți folosi pe propriul risc, cunoscută sub numele de petreceri online. Iată detaliile.
Cum să vă deconectați de la toate dispozitivele de pe Netflix
Din moment ce nu vă puteți deconecta de la dispozitivele individuale din contul dvs. Netflix, vă puteți deconecta de la toate dispozitivele folosind pașii de mai jos, apoi forțați fiecare dispozitiv să se conecteze din nou.
Conectați-vă la contul dvs. Netflix din orice browser web de pe orice dispozitiv.
Alegeți profilul dvs. principal făcând clic pe pictograma de profil sau penumele.
Faceţi clic pe pictograma dvs. de profil în secțiunea din dreapta sus, apoi alegeți Cont.
În secțiunea SETĂRI, faceți clic pe Deconectați-vă de la toate dispozitivele.
Confirmați alegerea de a vă deconecta de la toate dispozitivele alegând Deconectați-vă.
Toate dispozitivele necesită înregistrare în Netflix din nou pentru a utiliza serviciul atunci când urmați pașii de mai sus.
Cum să vă schimbați parola Netflix
Un alt pas esențial în securizarea contului și controlul accesului la dispozitiv și limita de utilizare este să Schimbați-vă parola. Toate dispozitivele trebuie să aibă noile date de conectare pentru a se conecta și a transmite în flux.
Pentru a vă schimba parola Netflix, procedați în felul următor:
Din pagina de cont, faceți clic pe Schimbați parola.
Acum, introduceți parola actuală și o parolă nouă în casetele de text de mai jos.
Presupunând că ai folosit o parolă mai puternică decât numele câinelui tău și anul în care te-ai născut, ar trebui să fii gata. Niciun dispozitiv nu se poate autentifica decât dacă utilizatorul introduce noua parolă.
Găzduiește o petrecere de vizionare pe Netflix pentru a controla limitele de vizualizare a dispozitivelor
În loc să te deconectezi de la fiecare dispozitiv înregistrat pe Netflix, poate găzdui o petrecere de vizionare pentru a reduce vizionarea simultană și accesul la cont. Desigur, acest proces necesită încă modificări individuale ale dispozitivului, dar asta ajută dacă alții din gospodărie sau prietenii tăi au conturi Netflix. Da, atâta timp cât fiecare persoană are un cont Netflix, se poate alătura petrecerii dvs. de vizionare.
Mai multe extensii online pentru Chrome (și alte browsere) vă permit să găzduiți o petrecere de vizionare, dar Teleparty (fostă Netflix Party) este alegerea multor utilizatori. Această extensie/supliment a fost pe Chrome de ceva vreme, dar acum este disponibil în Microsoft Edge.
Chiar dacă Teleparty a fost numit inițial Netflix Party, Teleparty NU este deținută sau afiliată cu Netflix, la fel de multe lumea crede. De asemenea, Netflix nu aprobă și nu acceptă extensia. Prin urmare, utilizați Teleparty sau orice altă extensie de petrecere online pe propriul risc. Veți avea probleme? Cel mai probabil răspunsul este nu. Poți avea probleme? Cu siguranță poți. Iată cum să utilizați Teleparty (Netflix Party).
Deschideți Chrome sau Edge pe computerul desktop/laptop (Mac sau Windows).
Accesați magazinul de suplimente Chrome și căutați Teleparty, apoi instalați-l.
Asigurați-vă că browserul dvs. este setat să sincronizeze toate extensiile sau va trebui să instalați manual Teleparty pe toate dispozitivele desktop/laptop utilizând pasul anterior.
Lansați Netflix în browser (Chrome pe orice computer Windows, Mac sau Linux) sau alegeți Mic rosoft Edge (numai pe Windows).
Deschide un videoclip Netflix pe care vrei să-l găzduiești în petrecerea ta Netflix (îl poți întrerupe temporar dacă doriți), apoi faceți clic pe pictograma Teleparty și selectați Începe petrecerea.
Alegeți Acceptați și continuați în fereastra pop-up.
Faceți clic pe Copiați adresa URL, apoi inserați linkul în mesajele trimise prietenilor și familiei dvs.
Începe sesiunea Teleparty. Poți să controlezi media, să plasezi comentarii în chat și să vezi rapoarte de stare curentă, cum ar fi întrerupt, reluat etc.
Utilizarea pașii de mai sus, puteți reduce accesul dispozitivului la contul dvs. Netflix, eliminând astfel anumite dispozitive din contul dvs. Netflix. Dar rețineți, fiecare utilizator trebuie să aibă un cont pentru a accesa petrecerea dvs. Netflix online.
Întrebări frecvente despre eliminarea dispozitivelor Netflix
Iată răspunsurile la mai multe întrebări pe care le puteți avea despre Netflix.
Ce se întâmplă când elimin pe cineva din contul meu?
Din punct de vedere tehnic, nu eliminați pe cineva din contul dvs. Netflix, deoarece nu puteți face acest lucru. În esență, deconectați un dispozitiv din contul dvs., blocând astfel utilizatorul să vă acceseze contul Netflix atâta timp cât v-ați schimbat parola.
Când urmați pașii de mai sus, toată lumea va reveni la ecranul de conectare. Aici, se pot conecta cu parola dvs. sau pot crea un cont nou.
Cum voi afla dacă altcineva folosește contul meu?
Puteți verifica dacă există toate dispozitivele conectate din pagina contului. Veți vedea, de asemenea, conținut pe care nu l-ați vizionat în secțiunea Vizualizat recent din setările contului dvs.
O altă modalitate de a afla dacă cineva vă folosește contul este dacă Netflix vă face recomandări ciudate (cum ar fi anime sau thrillerele pe care nu le faceți). nu ma uit niciodata). Cu toate acestea, aceste sugestii bizare ar putea exista în mod legitim dacă nu v-ați folosit prea mult contul sau v-ați înregistrat recent pentru unul. În plus, dacă nu poți transmite în flux deoarece Netflix spune că ai atins limita de streaming simultană, cineva este conectat și urmărește ceva în contul tău Netflix.
În sfârșit, dacă informațiile contului tău s-au schimbat, cum ar fi e-mail sau parolă, există o problemă mai gravă. Această situație indică faptul că cineva a piratat și a deturnat contul dvs. Schimbați imediat adresa de e-mail și parola, deconectați-vă de la toate dispozitivele urmând pașii de mai sus și contactați Netflix (trimiteți capturi de ecran ale modificărilor).
Vreau să elimin doar un dispozitiv. Există alte opțiuni?
Prin Netflix, puteți elimina numai dispozitivele de descărcare individual, nu dispozitivele reale, cu excepția cazului în care le eliminați pe toate folosind Deconectați-vă de la toate dispozitivele opțiunea. Dar, dacă dispozitivul se află în rețeaua Wi-Fi de acasă și routerul vă permite să blocați conținutul, vă puteți conecta la setările routerului și puteți restricționa un anumit dispozitiv să utilizeze Netflix pe wifi.
Desigur, puteți vă puteți deconecta și de la contul Netflix de pe dispozitiv, dacă îl aveți disponibil. Urmând instrucțiunile exacte de mai sus, atingeți opțiunea de Deconectare din meniu. Dacă nu mai doriți ca dispozitivul să se conecteze din nou la contul dvs., schimbați parola pentru securitate suplimentară.
Ma pot deconecta de la toate dispozitivele de pe Netflix pentru Roku sau Firestick?
Din păcate, Nu. Va trebui să efectuați pașii enumerați mai sus pe un browser web. Aplicația Netflix nu are aceleași funcții ca și setările contului dvs. într-un browser web.
Dacă nu aveți un computer la îndemână, utilizați browserul web al smartphone-ului pentru a accesa Site-ul desktop. De exemplu, dacă utilizați aplicația Chrome, deschideți Netflix, atingeți pictograma cu trei puncte din dreapta sus și atingeți caseta Site Desktop. Pagina se va reîmprospăta și puteți accesa opțiunile de deconectare așa cum am făcut-o mai sus.
Declinarea răspunderii: Unele pagini de pe acest site pot include un link de afiliat. Acest lucru nu afectează în niciun fel editorialul nostru.