Pe Windows 10, instrumentul moștenit Backup (backup și restaurare) Windows există de mult timp și a fost conceput pentru a crea și a restaura copii de siguranță complete și diferențiate ale fișierelor sau ale întregului sistem.
Deși instrumentul nu mai este întreținut, este încă disponibil pe Windows 10 și mulți utilizatori continuă să îl folosească pentru a crea copii de siguranță ale fișierelor sau pentru a crea copii de siguranță complete în cazul în care este necesară o derulare înapoi după o actualizare sau o defecțiune hardware.
Singura avertizare este că, dacă apare o problemă cu instrumentul Windows Backup sau nu doriți să-l mai utilizați, nu există nicio opțiune de a dezactiva sau de a reseta setările acestuia la valorile implicite. Cu toate acestea, dacă doriți să resetați sau să dezactivați funcția, puteți finaliza această sarcină cu câteva comenzi.

Ecran numai @media și (lățime minimă: 0px) și (min.-height: 0px) { div[id^=”bsa-zone_1659356193270-5_123456″] { min-width: 300px; înălțime minimă: 250px; } ecran numai @media și (lățime 640 px) (înălțime 0 div[id^ =bsa-zone_1659356193270-5_123456 ] lățime 120 px; 600px;
Resetați setările Windows Backup pe Windows 10
Pentru a reseta setările Windows Backup la valorile implicite, urmați acești pași:
Deschideți Start pe Windows 10.
Căutați Prompt de comandă, faceți clic dreapta pe rezultatul de sus și selectați opțiunea Executare ca administrator .
Tastați următoarea comandă pentru a șterge intrarea din registrul Windows Backup și apăsați pe Enter:
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsBackup/f
Tastați următoarea comandă pentru a recrea intrarea WindowsBackp și apăsați Enter:
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\WindowsBackup
Tastați următoarea comandă pentru a șterge sarcina programată de backup automat și apăsați Enter :
schtasks/delete/tn „Microsoft\Windows\WindowsBackup\AutomaticBackup”/f
Tastați următoarea comandă pentru a șterge sarcina programată a monitorului de rezervă și apăsați pe Enter:
schtasks/delete/tn „Microsoft\Windows\WindowsBackup\Windows Backup Monitor”/f
După ce ați finalizat pașii, pagina „Fă backup sau restabiliți fișierele” va reveni la setările implicite, eliminând orice configurație anterioară și care vă permite să configurați un nou program sau să lăsați funcția dezactivată.
Acest proces resetează doar setările. Nu va șterge copiile de rezervă anterioare făcute cu instrumentul. După resetarea setărilor „Copie de rezervă și restaurare (Windows 7)”, va trebui să ștergeți copiile de rezervă manual de pe unitatea sursă, după cum este necesar.
Ecran numai @media și (lățime minimă: 0px) și (înălțime minimă): 0px) { div[id^=”bsa-zone_1659356403005-2_123456″] { lățime minimă: 300 px; înălțime minimă: 250 px; } } Ecran numai @media și (lățime minimă: 640 px) și (înălțime minimă: 0px) { div[id^=”bsa-zone_1659356403005-2_123456″] { lățime minimă: 300 px; înălțime minimă: 250 px; } }