Geek Rewind›Windows›Hvordan avslutter og lukker OneDrive i Windows 11

Denne veiledningen forklarer hvordan du stopper OneDrive fra å kjøre på Windows 10-eller Windows 11-datamaskinen.

Hvorfor avslutte OneDrive?

Du vil kanskje stoppe OneDrive hvis du prøver å spare batterilevetid, fikse en synkroniseringsfeil, eller hvis du rett og slett foretrekker å ikke laste opp filene dine automatisk til skyen.

Hva skjer når du avslutter?

Når du lukker OneDrive, stopper den. Filene dine vil ikke lenger synkroniseres mellom datamaskinen og skyen. Eventuelle endringer du gjør i de lokale filene dine vil ikke bli oppdatert online før du starter programmet på nytt.

Følg disse trinnene for å følge trinnene nedenfor:

OneDrive-ikonet i systemstatusfeltet på oppgavelinjen. Klikk på Hjelp og innstillinger (tannhjul)-ikonet

3. Avhengig av din nåværende status, følg trinnene nedenfor angående ditt Personlige hvelv:

Hvis det Personlige hvelv er låst, klikk Sett synkronisering på pause for å utvide menyen, og klikk deretter Avslutt OneDrive. Hvis ditt Personlige hvelv allerede er låst opp, klikker du bare på Avslutt OneDrive.

4. Et vindu vises som spør hvorfor du vil avslutte. Velg en årsak fra rullegardinmenyen og klikk Avslutt OneDrive for å bekrefte valget ditt.

En enkel måte å pause

skysynkronisering og stoppe applikasjonen fra å kjøre i bakgrunnen. Merk at dette ikke sletter filene dine; den kobler ganske enkelt datamaskinen fra nettlagringen til du starter OneDrive-appen på nytt manuelt.

Categories: IT Info