Når du logger på Google-kontoen din i Chrome, synkroniserer den automatisk nettleserloggen, passord, bokmerker osv., slik at alle nettlesingsdataene dine er her og du ikke trenger å starte på nytt. Selv om det er nyttig, kan det under visse omstendigheter være lurt å synkronisere Chrome med Google-kontoen din. I slike tilfeller kan du ganske enkelt slå av Chrome-synkronisering med bare et par klikk.

Hvis du for eksempel bruker en separat Chrome-profil som er logget på Google-kontoen din på jobb, vil du kanskje ikke at Chrome skal synkronisere surfer på data av åpenbare grunner.

Så, hvis du noen gang vil deaktivere Chrome Sync med Google-kontoen din, følg trinnene nedenfor.

Trinn for å slå av Chrome-synkronisering

Hvis du vil deaktivere synkronisering av Chrome-data med Google-kontoen din, følger du trinnene som er beskrevet nedenfor.

Trinn 1: Åpne Chrome-nettleseren ved å klikke på oppgavelinjeikonet eller søke etter det i Start-menyen.

Trinn 2: Klikk på Meny-ikonet (tre vertikale prikker) og velg Innstillinger.

Trinn 3: Sørg for at du er i Du og Google-fanen og trykk på Slå av-knappen.

Trinn 4: > Trykk på Slå av-knappen i bekreftelsesvinduet.

Merk: Hvis du vil slette alle nettleserdataene mens du slår av synkronisering , merk av for «Slett bokmerker, logg, passord og mer fra denne enheten» før du trykker på slå av-knappen.

Jeg håper denne veiledningen hjalp deg med å deaktivere synkronisering i Chrome.

Hvis du står fast eller trenger hjelp, send en e-post, så skal jeg prøve å hjelpe så mye som mulig.

Relaterte Chrome-veiledninger:

Categories: IT Info