Slik fikser du at BeReal ikke viser skjermbilde

Hvis noen tar skjermbilder av bildet ditt i BeReal-appen, vil du bli varslet og gitt tilgang til vedkommendes profildetaljer. Noen ganger har BeReal problemer med å vise hvem som har tatt skjermbilder av profilen din. Heldigvis er det noen feilsøkingsmetoder som kan løse dette problemet. Denne artikkelen vil fortelle deg alt du trenger å vite for å se hvem som har tatt skjermbilder av BeReal-bildene dine.

Hvorfor vises ikke skjermbildevarslene

Det er noen mulige årsaker til at du er får ikke varslene du ønsker. Noen ganger ser ikke funksjonen ut til å fungere som den skal. Her er mulighetene for hva som skjer når du ikke kan se hvem som har skjermdumpet bildet ditt.

Ingen har skjermdumpet innlegget ditt

Den mest åpenbare grunnen til at BeReal ikke viser skjermbilder er at det ikke er noen ennå. Du vil ikke se en boks med en null plassholder i den hvis ingen har interagert med innlegget ditt. Sjekk for å være sikker på at personverninnstillingene dine lar andre se innleggene dine på riktig måte. Etter dette, vent til andre ser innlegget ditt og reagerer.

Du kan også be en venn om å ta et skjermbilde av deg og teste det. Hvis du fortsatt ikke ser nummeret eller ikonet som indikerer et skjermbilde, kan ett av følgende problemer påvirke deg.

Bildet er ikke aktuelt nok

De eneste skjermdumpdetaljene som vises i BeReal-feeden din, er fra det siste innlegget ditt. Hvis du leter etter BeReal for å vise deg skjermbilder fra tidligere innlegg, ikke bry deg. Du vil kun se skjermbildeinformasjon for de siste 24 timene og kun på det nyeste bildet ditt.

Bildet er ikke ditt

Du kan ikke se hvem som tar skjermbilder av andres materiale. Bare skaperen av innlegget har tillatelse til å se disse detaljene. Hvis du ser på en annens innlegg for å se hvem som har skjermdumpet det, vil ikke BeReal vise det til deg.

Detaljene er uskarpe

Hvis du ser varselet ved siden av post, men kan bare se de uskarpe detaljene til personene som tok skjermbilder, det er en grunn. BeReal viser deg ikke personlig informasjon på iPhone før du deler innlegget ditt til et annet sosialt medienettverk. Når du kryssposter med en deling på en annen plattform, kan du se de andres BeReal-profildetaljer.

Du trenger bare å dele bildet én gang for å se alle detaljene for alle som har tatt skjermbilder av det. BeReal vil også avsløre profilinformasjonen for alle andre som tar skjermbilder av innlegget i løpet av de neste 24 timene eller til du oppdaterer med et nyere innlegg.

På Android-enheter er ikke dette trinnet nødvendig. BeReal viser automatisk hvem som tok et skjermbilde.

Personen tok et delvis skjermbilde eller en video

Hvis du tror noen har lagret bildet ditt, men BeReal ikke viser varselet, kan ha brukt en løsning. Delvise skjermbilder vil ikke gi deg noen varsler. Hvis de tar en video av innlegget ditt og tar ut et bilde, vil du heller ikke bli varslet i BeReal-appen din.

BeReal viser fortsatt ikke skjermbilder

Hvis ingen av disse problemene løser problemet ditt, det er på tide å be BeReal om hjelp. Når du har bekreftet at bildet ditt består disse testene, hvis du fortsatt ikke kan se hvem som tok skjermbilder, ta kontakt med BeReals kundeservice.

Hvordan skjermbilder i hemmelighet

Iblant vil du kanskje ta et skjermbilde uten å varsle noen. Det er to måter å gjøre dette på, som ikke registreres hos BeReal som et skjermbilde.

Skjermopptak i stedet

Prøv en skjermpost i stedet for et skjermbilde, som registrerer et varsel på BeReal.

Start skjermopptak på mobilenheten din.
Stopp opptaket.
Bruk enhetens videoredigerer, eller favorittvideoredigeringsverktøyet ditt, for å ta bilder bildefryserammen du vil ha fra videoen.

I det minste foreløpig utløser ikke opptak av noens innlegg noe varsling på BeReal.

Ta et delvis skjermbilde

BeReal vises som en kontinuerlig feed. Du kan ta et delvis skjermbilde med mindre enn 50 % av noens bilde uten å sende et varsel.

Rull for å ha mindre enn 50 % av noens bilde på skjermen.
Ta et delvis skjermbilde.
Rull for å ta den nederste halvdelen av det samme bildet.
Fullfør bildet med nok et delvis skjermbilde.
Bruk et bilde redaktør for å skjøte de to sammen.

Selv om denne metoden har blitt testet og funnet vellykket av mange brukere, er den ikke idiotsikker. Hvis du ved et uhell får for mye av bildet i skjermbildet ditt, er det alltid en mulighet for at opphavsmannen vil bli varslet.

Hvorfor varer skjermbildevarsler bare i 24 timer?

BeReal sender en varsle brukerne en gang om dagen til et tilfeldig tidspunkt. På tidspunktet for varselet kan brukere legge ut et autentisk bilde kun i et to-minutters vindu. Når de to minuttene har gått, publiseres alle bildene med en”sen”-tag.

BeReal-modellen har til hensikt at brukere skal legge ut bilder med en gang uten iscenesettelse eller filtre inkludert. Av denne grunn er hvert innlegg bare ment å være fokus for den enkelte dagen. Etter 24 timer anses ikke innlegget lenger som gjeldende. BeReal anser det som gamle nyheter da og beholder ikke tilhørende varslinger.

Kan jeg finne gammelt skjermbilde Varsler i appen?

Dessverre, når 24 timer har gått, beholder ikke BeReal informasjonen fra tidligere bilder. Det er ingen måte å gjenopprette gamle varsler om hvem som har tatt skjermbilder av innleggene dine.

Vanlige spørsmål

Hva om jeg vil se hvem som tok et skjermbilde av innlegget mitt, men ikke vil dele det med et annet sosialt medienettverk?

Dette er en vanlig bekymring, og det er et par enkle løsninger. Hvis du ikke har en annen konto på sosiale medier, kan du alltid opprette en dummy-konto og gjøre den privat. På denne måten kan du dele uten å legge ut noe offentlig.

Alternativt , kan du dele innlegget ditt på en annen plattform og deretter umiddelbart slette det innlegget. BeReal bryr seg ikke om du deler og sletter det umiddelbart. Det vil fortsatt avsløre informasjonen for deg.

Må jeg dele innlegget én gang for alle som tar skjermbilder av bildet mitt?

Nei, du må bare dele det én gang for at BeReal skal kunne gi deg detaljene til hver person som tar skjermbilder av bildet. Hvis noen tar et skjermbilde av innlegget ditt etterpå, vil disse detaljene også bli avslørt.

Vil jeg motta en push-varsling av skjermbildene?

Nei, det er ingen push-varsler involvert i skjermbilder på BeReal. Det eneste varselet er nummeret ved siden av innlegget ditt. Du må åpne appen for å se kunngjøringene.

Hvor vil jeg se skjermbildevarslene?

Når noen tar skjermbilder av et av BeReal-bildene dine, varsler et lite symbol deg om handling.

• På iPhone vil en liten teller ved siden av bildets tidsstempel øke.

• På en Android forteller et lite gult lukkerikon deg at noen har tatt et skjermbilde.

Du kan se hvor mange som har reagert på bildet ditt ved å klikke på varselet.

Se skjermbilder på BeReal

BeReal handler om å ta ekte bilder og dele ekte innhold. I en verden av filtre og kunstig intelligens er det fint å ha en app som fokuserer på autentisitet. Enten brukere liker det eller ikke, er det å varsle folk når andre tar skjermbilder av bildene deres en del av BeReals mål for åpenhet.

Mange mennesker er overrasket over denne funksjonen, men den er nyttig når du vet at den er der. Når du forstår hvilke skjermdumpvarsler din BeReal-profil vil vise, kan du holde styr på hvem som holder styr på deg!

Har du erfaring med å ta skjermbilder av andre eller med andre brukere som tar skjermbilder av bildene dine? Visste du at BeReal sender varsler? Fortell oss om det i kommentarene nedenfor.

Ansvarsfraskrivelse: Noen sider på dette nettstedet kan inneholde en tilknyttet lenke. Dette påvirker ikke redaksjonen vår på noen måte.

Send til noen

Manglende enhet

Categories: IT Info