Ben je het zat om steeds toegevoegd te worden aan de privé Snapchat-verhalen van mensen met wie je niet in de buurt bent? Als dat zo is, heeft Snapchat een functie die je kunt gebruiken om het privéverhaal van iemand gemakkelijk te verlaten. Je kunt het verlaten en voorkomen dat de andere persoon je opnieuw toevoegt aan zijn privéverhaal.
Als je wilt weten hoe je iemands privé Snapchat-verhaal kunt verlaten, is dit artikel iets voor jou. In dit artikel hebben we alle onderwerpen behandeld die te maken hebben met het verlaten van Snapchat’s privéverhaal.
Hoe laat je een privéverhaal achter op Snapchat?
Als je een privé Snapchat-verhaal wilt verlaten, moet je verifiëren of je in het verhaal van iemand anders zit. Zodra je hebt bevestigd dat je bent toegevoegd aan iemands privéverhaal, kun je het gemakkelijk verlaten als je dat wilt.
Hier is een stapsgewijs overzicht van het proces.
Stap 1: Bevestig of je Zijn in iemands privéverhaal
Soms kun je een privéverhaal niet onderscheiden van een normaal verhaal. Volg de onderstaande stappen om te bevestigen of iemand je aan hun privéverhaal heeft toegevoegd.
Open de Snapchat-app. Ga naar het pictogram Tweepersoons rechts van de camera onder aan je scherm. 
Veeg naar links door de verhalen van je vrienden. Als je een Vergrendelen-pictogram in hun verhalen ziet, geeft dit aan dat ze je aan hun privéverhaal hebben toegevoegd.
Stap 2: privéverhaal verlaten
Nu je bevestigd dat u het verhaal van iemand anders bent, kunt u doorgaan met het proces van het verlaten van het privéverhaal. Het proces is iets anders voor de Android-en iPhone Snapchat-apps. Snapchat-websites hebben momenteel echter niet de mogelijkheid om met Verhalen te communiceren.
Op iPhone
Start Snapchat.Klik op de Tweepersoons pictogram onder aan uw mobiele scherm.
Tik op het Private Story dat je wilt verlaten en houd het ingedrukt.
Druk op de Verhaalinstellingen optie.
Selecteer de optie Privéverhaal verlaten.
Tik nu op Verlaten.
Kies de optie Blokkeren als je niet wilt dat de persoon je opnieuw aan hetzelfde privéverhaal toevoegt.
Op Android
Open Snapchat.Klik op de Twee-persoon pictogramgedeelte onder aan uw mobiele scherm.
Houd Private Story ingedrukt dat je wilt verlaten.
Tik op de optie Verhaal verlaten.
Druk ten slotte opVerlaten.
Je kunt de Blok optie als u niet opnieuw wilt worden toegevoegd aan hetzelfde privéverhaal.
Weet de ander of je zijn privéverhaal hebt verlaten?
Als je besluit het verhaal van iemand anders achter te laten , krijgen ze geen melding. Maar wanneer de maker zijn kijkers aan het bewerken is voor het privéverhaal, kunnen ze merken dat je naam niet is aangevinkt. Hiermee kunnen ze zich realiseren dat je hun privéverhaal hebt achtergelaten.
Ze kunnen hun kijkers de volgende methode gebruiken:
Ga naar de Snapchat-app. Druk op de Bitmoji op linksboven in het scherm van je telefoon.
Onder het gedeelte Mijn verhalen kun je je privéverhaal vinden met Vergrendelen icon.Tik op de Drie stippen, naast je privéverhaal.
Pre ss op de optie Kijkers bewerken.
Controleer of de naam van de persoon is aangevinkt.
Als je het vinkje niet ziet, heeft de persoon je privéverhaal verlaten.
Kun je iemand opnieuw toevoegen die je privéverhaal heeft achtergelaten?
Je kunt gemakkelijk je vriend opnieuw toevoegen die per ongeluk je privéverhaal heeft verlaten. Volg de onderstaande stappen om iemand die je privéverhaal heeft achtergelaten opnieuw toe te voegen.
Open Snapchat-app. Tik op het Bitmoji-pictogram in de linkerbovenhoek.
Privéverhalen bevinden zich onder Mijn verhalen met een slotpictogram. Tik naast je privéverhaal op de drie stippen. 
Selecteer de optieBekijkers bewerken.
Tik op de naam van de persoon en vink deze aan.
Klik op de optie Opslaan.