Chrome-selain voi joskus kirjata käyttäjät satunnaisesti ulos Google-tililtä ja kaikista muista kirjautuneista verkkosivustoista useista syistä. Se tapahtuu useimmiten Chromen uudelleen avaamisen yhteydessä, mutta joskus se voi tapahtua jopa selatessasi.

Koska Chome kirjaa sinut ulos kaikista aiemmista kirjautumisistasi, sinun on kirjauduttava uudelleen takaisin kaikille usein käyttämillesi verkkosivustoille. Lisäksi, jos kyseessä on työtietokoneesi, uudelleenkirjautuminen ja Chromen määrittäminen voi kestää minuutteja.

Jos selaimesi kirjaa sinut jatkuvasti ulos, olemme käsitelleet tietoja tämän ongelman aiheuttajista ja miten voit ratkaista sen.

Miksi Chrome kirjaa minut jatkuvasti ulos?

Tässä ovat kaikki mahdolliset syyt, miksi selaimesi kirjaa sinut jatkuvasti ulos:

Evästeet pois käytöstä Virheellisesti määritetyt asetukset Vioittunut välimuisti vanhentunut BrowserBugs ja häiriöt

Miten korjataan Chrome-selaimen automaattinen uloskirjautuminen?

Voit korjata tämän ongelman useilla tavoilla, riippuen siitä, mistä se johtuu. Voit siirtyä alaspäin korjausluettelossa nähdäksesi, mikä toimii sinulle. Ennen kuin aloitat, muista käynnistää selaimesi uudelleen.

Varmista, että evästeet ovat käytössä

Verkkosivustot käyttävät evästeitä tietokoneesi tunnistamiseen ja pitävät sinut kirjautuneena sisään, kun seuraavan kerran avaat kyseisen verkkosivuston. Jos olet kuitenkin poistanut evästeet käytöstä, saatat joutua kirjautumaan kyseisille verkkosivustoille aina, kun avaat ne.

Lisäksi sinun ei tarvitse poistaa evästeitä käytöstä manuaalisesti, jotta tämä tapahtuu. Joskus asentamasi virustorjunta-tai tietoturvaohjelmisto voi automaattisesti poistaa evästeet käytöstä puolestasi.

Näin voit ottaa evästeet käyttöön Chrome-selaimessa:

Napsauta pystysuuntaisia ​​ellipsejä oikeassa yläkulmassa.
Valitse Asetukset.Siirry kohtaan Tietosuoja ja turvallisuus > Evästeet ja muut sivuston tiedot.
Varmista, että Salli kaikki evästeet on valittuna.

Poista evästeiden ja sivustotietojen poistaminen käytöstä, kun suljet kaikki ikkunat

Tämä asetus on samanlainen kuin yllä oleva asetus, koska se poistaa myös evästeet ja sivustotiedot, kun suljet Chromen. Lisäksi itse asetuksessa lukee:”Kun se on päällä, sinut kirjataan myös ulos Chromesta.”

Tämä asetus on saatettu ottaa käyttöön vahingossa, mutta se voi aiheuttaa Chrome kirjaa sinut aina ulos. Poista se käytöstä noudattamalla alla olevia ohjeita:

Napsauta Chromen asetusvalikkoa ja napauta Asetukset.
Siirry kohtaan Tietosuoja ja turvallisuus > Evästeet ja muut sivustotiedot.Varmista, että Poista evästeet ja sivustotiedot, kun suljet kaikki ikkunat-asetus on poistettu käytöstä.

Tyhjennä välimuisti

Toinen syy tähän ongelmaan on se, että selaimesi välimuisti on vioittunut. Välimuistit ovat välimuistiin tallennettuja datan bittejä, joten järjestelmä voi käyttää niitä helposti tarvittaessa.

Välimuistia ei kuitenkaan tyhjennetä oletuksena, ja selaimesi saattaa edelleen käyttää vanhoja välimuistia, mikä voi aiheuttaa virheitä ja virheitä. Lisäksi on suositeltavaa tyhjentää välimuistit ajoittain.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

Avaa Chromen asetukset yllä olevalla menetelmällä. Siirry kohtaan Tietosuoja ja suojaus ja napsauta Poista selaustiedot.
Valitse avautuvassa ikkunassa Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot ja poista kaikkien muiden asetusten valinnat. Varmista, että Koko ajan strong> on valittu Aikavälistä.
Napsauta Tyhjennä tiedot.

Päivitä selain

Tämä ongelma oli virhe tietyssä Chrome-selaimen versiossa. Kehittäjien uudemmat päivitykset ovat kuitenkin sisältäneet virheenkorjauksia tähän ongelmaan.

Jos käytät Chromen vanhentunutta versiota, voit yrittää päivittää selaimesi uusimpaan versioon nähdäksesi, korjaako se ongelman.

Noudata alla olevia ohjeita tarkistaaksesi ja päivittääksesi selaimesi uusimpaan versioon:

Napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa. Valitse Ohje ja Tietoja Google Chrome.
Chrome hakee ja lataa automaattisesti kaikki uudet päivitykset. Kun Chrome on ladannut päivitykset, viimeistele prosessi napsauttamalla Käynnistä uudelleen -painiketta.

Ota käyttöön Salli Chrome-sisäänkirjautuminen

Kun poistat tämän asetuksen käytöstä, voit kirjautua Google-sivustoille muilla kuin Chromeen kirjautuneilla tileillä. Jos tämä asetus on poistettu käytöstä, saattaa näyttää siltä, ​​että olet kirjautunut ulos kaikista Google-sivustoista.

Toisaalta tämän asetuksen ottaminen käyttöön synkronoi tällä hetkellä sisäänkirjautuneen Chrome-tilisi muiden Google-sivustojen kanssa ja automaattisesti kirjaa sinut näihin Googlen palveluihin.

Näin voit tehdä sen:

Napsauta Chrome-valikkoa (pystysuuntainen ellipsikuvake) oikeassa yläkulmassa. Valitse Asetukset. Valitse Sinä ja Google-kohdassa Synkronointi ja Google-palvelut. Ota käyttöön Salli Chrome-sisäänkirjautuminen -asetus.

Palauta Chrome-asetukset

Chrome-asetusten palauttaminen käynnistää määritetyn asetuksesi uudelleen oletustilaansa. Jos jokin muu väärin määritetty asetus sai selaimesi jatkuvasti kirjautumaan ulos, Chrome-asetusten nollaaminen auttaa korjaamaan ongelman. Et myöskään menetä tietoja prosessin aikana.

Avaa Chrome-asetukset yllä olevalla menetelmällä, siirry kohtaan Nollaa ja puhdista. Napsauta Palauta asetukset alkuperäisiin oletusarvoihinsa. Valitse Palauta asetukset.

Luo toinen Chrome-profiili

Jos mikään yllä olevista tavoista ei auttanut, voit yrittää luoda toisen Chrome-profiilin ja alkaa käyttää sitä oletusprofiilina. Jos haluat ottaa tämän menetelmän käyttöön, voit luoda toisen Chrome-profiilin seuraavasti.

Napsauta tilisi profiilia oikeassa yläkulmassa. Napsauta Muut profiilit-kohdan vieressä rataskuvake.
Klikkaa tilin valintaikkunassa Lisää ja kirjaudu sisään uudella tilillä.

Jos haluat myös poistaa edellisen Chrome-tilisi selaimesta, voit tee näin:

Siirry tiliin noudattamalla yllä olevia ohjeita valintaikkuna. Napsauta kolmea pistettä edellisen tilisi vieressä. Napsauta Poista ja Poista uudelleen.

Categories: IT Info